Tjänster

Vi är en städfirma som erbjuder alla tänkbara tjänster inom städning. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi åtar oss alla uppdrag med samma entusiasm och fokus. Vårt mål är att skapa nöjda kunder. Vi vet att det leder till fler uppdrag och återkommande kunder. Vi är flexibla och kan anpassa våra tjänster utifrån beställarens behov, krav och önskemål. All vår personal är utbildade och får hela tiden chanser att ytterligare förkovra sig inom yrket. Vad behöver du hjälp med? Låt oss titta lite närmare på några av de tjänster vi erbjuder och ge en kortare förklaring till hur dessa ser ut:

Hemstädning: Vårt vanligaste uppdrag är hemstädning och det innebär att vi städar i privatpersoners hem. De flesta av våra kunder tecknar ett löpande abonnemang för detta, vilket innebär att vi städar regelbundet på givna dagar – och under given tid – varje vecka eller varje månad. Man kan själv välja hur ofta städningen ska ske och i vilken omfattning. Givetvis ser vi till att det finns en trygg hantering av nycklar och att det skapas en trygghet och tillit mellan städare och beställare. För hemstädning är det möjligt att använda Rut-avdraget. I dagens läge så ser vi till att varje bostad desinficeras rejält och att kontakten med kund sker via telefon om så önskas: allt i syfte att minska smittspridning.

Flyttstädning: En flyttstädning ska alltid genomföras i samband med att man flyttar och det handlar om att städa precis allt – och väldigt noggrant. Om inte så riskerar man att tvingas betala pengar till köparen av bostaden. Vi har lång vana av flyttstädning och vi har upprättat en lathund som garanterar ett godkännande. Även här finns möjlighet att använda Rut-avdraget.

Kontorsstädning: Vi städar kontor hos företag över hela Stockholm och vi gör detta med en nöjd-kund-garanti inkluderad. Våra städare utbildas för att kunna hantera de speciella krav som en kontorsstädning medför. Viktiga dokument, känslig apparatur och teknologi kräver rätt handlag och kunskap – ingenting får vare sig gå sönder eller försvinna. Vi upprättar en plan med beställaren och genomför regelbundet kontorstädning av högsta kvalité. Rätt kontorsstädning skapar ett mervärde i form av en bättre arbetsmiljö där färre sjukdagar syns. Med covid-19 i åtanke är denna fråga viktigare än någonsin tidigare: en arbetsplats måste vara ren från grunden och nu är definitivt den rätta tiden att utöka städningen med ytterligare någon dag i veckan. Vi har kapacitet att hjälpa er!

Trappstädning: Förhindra smittan i fastigheten genom ökad trappstädning. Trappstädning är en av våra specialiteter och i dagsläget så är denna tjänst viktigare än någonsin: vi desinficerar alla räcken, handtag och knappar i exempelvis hiss och allmänna utrymmen. Detta samtidigt som vi håller rent från golv till tak. Vi ger er ett vackert, inbjudande och kliniskt rent trapphus. Kontakta oss så berättar vi mer.

Garagestädning: Genom regelbunden garagestädning sparar man pengar. Dels så får man ett fräscht garage som håller bilarna i ett bättre skick – och dels så sparas pengar genom att man slipper se att brunnar och annat drabbas av stopp. Vi använder modern teknik som leder till effektivare jobb. Vi har vana av att städa garage hos fastighetsägare och vid exempelvis större köpcenter.

Övrigt: Allt som rör städ, lokalvård och hushållsnära tjänster är något som rör oss. Vi klarar det mesta och vi kan visa upp en både lång och gedigen lista av referenser. Det är vi stolta över då det handlar om det yttersta beviset på att vårt sätt att arbete fungerar. Vi hoppas att även du blir en av dessa inom kort.

desinficering stockholm

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ert uppdrag!