Om oss

Vi är en städfirma som har lång erfarenhet av allt inom städning. lokalvård och hushållsnära tjänster. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och oavsett vad våra beställare behöver hjälp med så kan vi rycka in.

Vår personal klarar allt – och vi har en tillräckligt stor personalstyrka för att kunna hantera alla kunder och beställningar. Vår verksamhet bygger på förtroende och ett samspel med våra kunder. Vi är flexibla och lyhörda – som kund så ger du oss information, önskemål, krav och direktiv som vi anpassar oss efter.

desinficering stockholm

Väljer du att teckna abonnemang på exempelvis hemstädning så får du förmånligare priser och du ges hela tiden möjligheten att mötas av att ett rent hem då du själv vill. Givetvis kan du som privatperson använda Rut-avdraget och dra av halva kostnaden för de hushållsnära tjänster du anlitar oss för. Vi sköter all administration med Skatteverket och drar det motsvarande beloppet redan på fakturan. I dagens läge anpassas all städning utifrån rådande situation. Vi kan, genom vårt sätt att arbeta, förhindra smittspridning i samhället. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och vad vi kan göra för att hjälpa dig!

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ert uppdrag!